Valiant rubberboten

ValiantLogo_CS3Veilig, stabiel, licht, zuinig en makkelijk te transporteren, het bezitten een van de Valiant rubberboten is de eenvoudigste manier om van het varen te genieten.

Valiant heeft een uitgebreide reeks modellen ontworpen voor zowel de pleziervaart als voor de professionele gebruiker zodat aan praktische elke vraag vanuit die doelgroepen kan worden beantwoord.

Pleziervaart :

  • De COMFORT Serie, bestaande uit boten van 5 tot 6,3 meter, biedt de perfecte familie boot voor elke gelegenheid: een compleet uitgeruste boot met PVC drijvers. De drijvers zijn gemaakt van het sterkste HAKU PVC doek in de kleur lichtgrijs. De lichte bekleding met blauw afgebiesd geven het dynamische karakter van deze modellenlijn weer.
  • De CLASSIC serie biedt vijf complete pakketten met een bootlengte van 5 tot 6,85 meter. Deze nieuwe modellen van het op dit moment meest betrouwbare materiaal in de markt, namelijk Hypalon van het toonaangevende ORCA. De Tubes zijn gebroken wit, die op een elegante manier correspondeert met de bekleding.
  • De SPORT serie is dit jaar uitgebreid naar zeven modellen met een lengte van 4,7 tot 7,6 meter. Deze RIB’s zijn speciaal ontworpen van maximaal gebruik, uitstekende vaareigenschappen en veiligheid voor alle watersporters van waterskiĆ«n tot duiken. Deze modellen zijn in diverse kleuren en zowel in PVC als Hypalon doek leverbaar voor diegenen die een professionele uitstraling wensen.
  • De SPORT FISHING serie is afgeleid van de Sport serie en bestaat uit twee modellen. De 630 en 760 Sport Fishing zijn complete pakketten speciaal ontworpen voor het zeevissen.

Alle boten zijn in detail ontworpen zonder de traditionele waarden van een RIB uit het oog te verliezen: vaareigenschappen, stabiliteit, veiligheid, opbergruimtes, makkelijk te transporteren en makkelijk in gebruik.

 

https://www.valiant-boats.com/valiant/nl.aspx