Boten

Quicksliver rubberboten

Hoge waardige en betaalbaar plezier op het water.
Al meer dan 70 jaar is Mercury Marine bezig met het ontwikkelen, het bouwen en leveren van de beste producten voor de watersport over de hele wereld. Het is deze zelfde expertise, ervaring en filosofie die mercury over de gehele lijn van producten gebruikt om de Quicksilver rubberboten te produceren.

Quicksilver rubberboten

Topcraft vis- en consoleboten

Sinds 1996 is Topcraft vis- en consoleboten in Nederland. Wij zijn trots om dealer van deze boten te mogen zijn voor u in Amsterdam en omgeving.

De Topcraft vis- en consoleboten zijn leverbaar in modellen tussen 3.30 meter en 4.85 meter lang. Ook is er sinds dit jaar een compleet nieuwe Classic lijn, dit zijn outboard sloepen welke worden gekenmerkt door de afwerking en kwaliteit die u gewent bent van het merk, echter nu in een sloepenlijn tegen een uiterst concurrende prijsstelling!

De meeste modellen worden standaard geheel compleet met kussenset en RVS-accessoires geleverd.
Voor vragen kunt u altijd contact op nemen met ons

https://www.topcraft.nl/

Oudhuijzer Sloepen en Tenders

De Oudhuijzer serie
De Oud Huijzer sloepen worden geheel met de handgebouwd, volgens de traditionele hand lay-up methode, daarbij gebruik maakend van de beste grondstoffen die op dit moment beschikbaar zijn. De kussensets en cabrioletkappen worden vervaardigd van hoogwaardige, slijtvaste en waterbestendige Sunbrella-stoffen*, terwijl het polyether in de kussens een zeer hoog SG (soortelijk gewicht) heeft. Alle kabelaringen worden gefabriceerd door Touwfabriek Langman uit Nijkerk die hiervoor al sinds 1638 de beste materialen gebruikt.

Complete serie
De Oudhuijzer sloepen variëren in lengte van 4.71 meter tot en met 7.20 meter. De smalste boot, de 471, is 1,95 meter breed. De langste, de 720 Diesel , heeft een breedte van 2.50 meter. De volledige productlijn voor 2014 bestaat uit maar liefst 14 modellen : 471 Tender, 472 Trendy, 480, 510, 530, 540 Diesel, 570 Tender, 575 Luxury, 600 Diesel, 620, 620 Tender Diesel, 700 Tender, 700 Cabine en 720 Tender Diesel.

De grotere modellen worden slechts in een gelimiteerde oplage gebouwd, zodat de kwaliteit waarborgt blijft, alles is tenslotte handgemaakt en dit kost nu eenmaal tijd !! Ook zorgt dit voor een goede restwaarde van Uw Oud Huijzer, omdat het om een exclusief product gaat !!

Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren zonder meerprijs, tevens heeft u de keuze uit verschillende kleuren kussens.

http://www.oudhuijzer.nl/

Fibrafort

Van een klein bedrijf van nautische vezel gebaseerde accessoires tot de eerste buitenboordmotor die in 1990 werd gecreëerd, met inbegrip van de lancering van de Fibrafort lijn in 1998, tot het invoeren van het segment van de motorboten meer dan 28 voet in 2008, heeft het bedrijf voortdurend nieuwe modellen van motorboten gelanceerd.

www.firbafort.com.br