Mercury rubberboten

Hoge waardige en betaalbaar plezier op het water. Al meer dan 70 jaar is Mercury Marine bezig met het ontwikkelen, het bouwen en leveren van de beste producten voor de watersport over de hele wereld. Het is deze zelfde expertise, ervaring en filosofie die mercury over de gehele lijn van producten gebruikt om de Mercury rubberboten te produceren.

Mercury rubberboten zijn meer dan alleen rubberboten, Mercury rubberboten zijn de perfecte keuze wanneer u draagbaar en betaalbaar plezier wilt. Mercury rubberboten zijn snel in elkaar te zetten en snel op te bergen, de meeste Mercury rubberboten passen gemakkelijk in de kofferbak van een auto of boot vanwege hun draagbaarheid en lichtgewicht constructie.

Mercury Marine is gewijd aan het produceren van de beste producten voor de watersport in de wereld, en onze lijn van opblaasbare boten is geen uitzondering. Mercury rubberboten maakt gebruik van de meest actuele en meest hoogwaardige processen in de industrie. Mercury rubberboten zijn geavanceerder door de VITECH® rompen en samengesmolten tubes.

Ontdek een schat aan nieuwe functies op deze compacte maar ruime en sportieve boten.

https://www.mercury-inflatable.com